Det trykte ord

Her kan du læse lidt om de to bøger, jeg har fået udgivet hos forlaget Klim. Forhåbentligt kommer der mange flere, hvis de her sælger. Så skynd jer ud og flå bøgerne ned fra hylderne! Der ligger flere klar til udgivelse som bestikkelse, når I gør.

Nøglen til Verdens Navle


Sci-fi/fantasy-roman om pigen Klaia, der rejser ud i verden efter sin bror Temal og undervejs støder på uhyggelige eftervirkninger af de snoredukker, han har fundet ud af at give liv. Men problemet viser sig snart at være større end som så.

Man kan læse bogen på flere måder – for den eventyrlige handlings skyld alene eller med øje for det lidt anderledes sprog, referencer til klassiske historier eller for de spørgsmål og temaer, som altid følger mennesker, selv når tid, sted og betingelser er ændret. Efter min mening kan den derfor nydes af både unge og voksne.
Læs de første sider af bogen her.

Blodbånd


Klassisk fantasy-fortælling om de tre kongelige børn Sefan, Veldan og Tailena, hvis liv vendes op og ned, da deres hjem angribes af en fremmed flåde. Det lykkes de to brødre at forblive sammen og finde et nyt hjem hos vandrefolket minérene, men fortiden lader sig ikke nemt ryste af.

Jeg kunne se personerne i Blodbånd så tydeligt for mig, mens jeg skrev, at jeg blev aldeles betaget af dem og deres historie, på trods af, at jeg udmærket godt vidste, hvad de skulle gennemgå fra starten! Jeg kan kun håbe, at andre læsere oplever noget af samme livagtighed.
Læs de første sider af bogen her.

Anne Iversen

Kommentarer [1]