Smagsprøver

Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg har skrevet flere bøger, som forhåbentligt også snart bliver udgivet. Dem, der kun findes i mit hoved, er til gengæld meget hemmelige. Jeg tillader mig alligevel at røbe lidt om dem.

3. skrevne bog: De levede lykkeligt
Når klassiske eventyr blandes sammen og vendes på hovedet, er de sjove. Når det magiske element, der redder nok så mange historier, er fjernet, er de direkte absurde. Men stadig aldeles underholdende i denne eventyrlige fortælling.
Læs lidt i bogen her

4. skrevne bog: Nøglen til Månens Gådefulde Smil
Historien fra Nøglen til Verdens Navle fortsætter med pigen Zilva, for Klaias verden var ikke den eneste, der havde problemer. Og Zilvas vej er lang og farefuld.
Læs lidt i bogen her

5. skrevne bog: McDams Mysterum eller En Usandfærdig historie
Privatdetektiven McDams liv i Ny Amsterdam går stille og roligt. Lidt for roligt, for han mangler desperat arbejde. Men alt det og mere til ændres, da den smukke Clara går ind af hans dør og af uransaglige grunde vil havde netop ham til at finde sin afdøde mands stjålne opfindelse.
Læs lidt i bogen her

Og så er der luftkastellerne: (Foreløbige) titler på bøger jeg har overordnede idéer til, eller som jeg har storyboard til handlingen

Tranefuglens Rige
Nøglen til Sandheden
Min Ven Tarok
Familien Mellem Linjerne
E-rummet
Vinteralderen
Synet fra Tagene
Brønden
Leos Kamp
Ved den Sorte Sols Skær
Lommemonster

Og så er der de helt ufærdige, som flyder rundt i mit hoved, måske som “Dén der med den slutning ligesom dét der, og så skal personen i dén situation opføre sig sådan, men så viser det sig til allersidst, at de allesammen er… årh, det skal nok blive en god bog!”
Et link til min generelle skriveproces er nok meget relevant her.

Anne Iversen