En rigtig bjørnebørnebog

Jeg skrev for noget tid siden udkastet inklusiv kladdebilleder til en børnebog om en bjørn, der hedder Bilo. Jeg prøvede (halvhjertet) et par forlag, men kunne godt se, at det bare ikke var den vej, vinden blæste i branchen. Jeg besluttede i stedet at lave alt selv – teksten, redigeringen, opsætningen, billederne og så ellers betale et trykkeri for mit lille projekt. Det lå i lang tid bare på min to-do-liste, men fik så fart over feltet efter julen, og nu ligger der en dejlig kasse fyldt med Bilo-hæfter.
En hardcoverudgave fra et rigtigt forlag havde været sjovt, men jeg har faktisk moret mig med hele den del af processen, som jeg normalt er smuttet uden om i min rolle som “bare” forfatter. Og så er jeg simpelthen så stolt, jeg er ved at revne.
Jeg har idéer til i hvert fald to eventyr mere til Bilo, men mest af alt står der på bagsiden, at den er første i serien, fordi det lyder flot:-)
Jeg sælger dem uden fortjeneste eller giver dem væk bare for at få dem spredt ud på alverdens sofaborde og hylder – med mit navn på! (alt sammen en del af den store, onde masterplan)

Anne Iversen

Kommentarer

kommentarer lukket for denne artikel

---