En rigtig bjørnebørnebog

Jeg skrev for noget tid siden udkastet inklusiv kladdebilleder til en børnebog om en bjørn, der hedder Bilo. Jeg prøvede (halvhjertet) et par forlag, men kunne godt se, at det bare ikke var den vej, vinden blæste i branchen. Jeg besluttede i stedet at lave alt selv – teksten, redigeringen, opsætningen, billederne og så ellers betale et trykkeri for mit lille projekt. Det lå i lang tid bare på min to-do-liste, men fik så fart over feltet efter julen, og nu ligger der en dejlig kasse fyldt med Bilo-hæfter.
En hardcoverudgave fra et rigtigt forlag havde været sjovt, men jeg har faktisk moret mig med hele den del af processen, som jeg normalt er smuttet uden om i min rolle som “bare” forfatter. Og så er jeg simpelthen så stolt, jeg er ved at revne.
Jeg har idéer til i hvert fald to eventyr mere til Bilo, men mest af alt står der på bagsiden, at den er første i serien, fordi det lyder flot:-)
Jeg sælger dem uden fortjeneste eller giver dem væk bare for at få dem spredt ud på alverdens sofaborde og hylder – med mit navn på! (alt sammen en del af den store, onde masterplan)

Anne Iversen

Kommentarer

Novelleprojekt

“Fugleskræmslet og andre bekendtskaber – 12 spændende noveller”

Sådan lød det i pressemeddelelsen i december 2012, og jeg må da indrømme en vist stolthed over at netop titlen på min novelle, Fugleskræmslet, stikker hovedet op i overskriften.

Den islandsk fødte Emma Brynja Svane har netop udgivet sin første bog Forviklinger hos eget forlag og har i forbindelse med lanceringen samlet noveller fra diverse forfatterskaber fundet gennem venner, bekendte og venners venners bekendte – deriblandt mig!
Alle novellerne kan læses inde på forlagets hjemmeside
Ideen er, at novellerne senes kan købes samlet på e-bogsformat.

Særlige bonuspoint uddeles til dem der kan spotte de mange, skjulte referencer til to klassiske eventyr i min novelle! Rigtig god læselyst.

P.S.
Til de nysgerrige sjæle der når at opgive, eller til dem der vil vide, om de spottede rigtigt lægges her to links til Wikipediasider om disse to eventyr:
Eventyr1
Eventyr2

Anne Iversen

Kommentarer

Læsestof i Københavns Metro

7 stop.
Så lang tid kan man ifølge Metro Litteratur bruge på at læse min novelle, som den 9. nobember 2011 blev udtrukket som vinder sammen med 21 andre digtere og forfattere. Værkerne er samlet i 13 hæfter, som kan læses på udvalgte metrostationer i København.

Novellen kan læses her

Jeg skrev den da jeg var 16, men den har bare haft en særlig plads for mig alligevel gennem årene, og da jeg hørte om konkurrencen, besluttede jeg mig for at tage den op af skuffen, støve den af og sende den ind. Så meget som man nu kan det, når der er tale om en PDF.

Til lanceringen var der champagne og en præmie i form af lækker chokolade. Jojo, livet som forfatter kan være meget glamourøst nogle gange.

Anne Iversen

Kommentarer

Tour de Forfattere

Så er udskrift-, frimærke-, brev-, adresseliste og skoletilbudssynopsisbilledtagningsforberedelserne i gang! Det er naturligvis mit eget selv og min co-forfatter og Klim -kollega Kathrine Louse Nielsen (hjemmeside på vej) der skal optræde på slap eller spændt line sammen og fortælle om vores bøger og om at være unge forfattere, ligesom vi gjorde det på Bogfestival i Århus.

Vi er intet mindre end spændte!

Mail meget gerne, hvis I skulle interessede i et tilbud fra os

Anne Iversen

Kommentarer

Guilty pleasures...

…Som skal forstås sådan, at jeg er ganske guilty i, at jeg ikke har skrevet længe, og det er min pleasure at gøre det nu:-)

Så af nyheder kan fortælles, at Blodbånd har solgt udover det, jeg fik som forskud her i sommer, fantastisk arbejde, jer købere. I ved hvem I er…!
Det skal naturligvis fejres, og hvilken bedre mulighed end at komme ud og reklamere for den på skoler m.v. sammen med co-Klimforfatter Kathrine Louise Nielsen. Vi har officielt benævnt disse tilbudte foredrag vores turné, og ingen skal spolere vores glæde ved denne rockmusikersammenligning.

Det kribler i mine fingre for at få skrevet mere, men ledproblemer har holdt mig fra det, ikke min manglende fantasi, som onde tunger kunne have viderebragt. Hvis de ikke havde bedre at give sig til…
Men et par små vers, som kunne blive til sange med en passende melodi, er det blevet til. Jeg er spændt på, om det er et projekt, der kan blive til noget.

Anne Iversen

Kommentarer

« ældre