Pludselig, uventet frihed

Jeg er netop blevet færdig med bog nummer 5, og jeg kan ikke engang lancere det på en fantastisk måde her på siden ved at lægge første kapitel ud og tease med den, for det har jeg allerede gjort…!
Jeg er meget glad for at være færdig med den, for de gange, hvor jeg har måttet lægge den på is, har ikke været et pludseligt, krampagtigt anfald af writer’s block, men snarere skrivekrampe fra en ondskabsfuld, vedvarende musearm. Det irriterer mig altid ikke at kunne fortsætte, når det hele er ved at hoppe ud af hovedet på mig, og jeg i stedet er nødt til at holde det inde, så det kværner rundt i mine tanker, indtil det falder om af udmattelse, og jeg har svært ved at starte op igen tre måneder efter.
At dømme på graden af detaljer, kan I nok forestille jer, det er noget, der er sket før.
Men der følger dermed også en meget tom fornemmelse i hovedet, når kværnen har fået midlertidig ferie, altså indtil jeg starter på bog nummer 6.
Her skal nævnes, at føromtalte kværn har en automatisk opstartsfunktion. Med andre ord starter bogen mig, og ikke omvendt som man kunne fristes til at tro.

1. marts 2009 16:09

Anne Iversen

Kommentarer

kommentarer lukket for denne artikel

---